Belberry Vadelma vinegretti 200 ml

9,95 
49,75  /kg

Aidot hedelmä- ja marjasoseet antavat Belberryn vinegretteihin luonnollisen maun. Vinegreteillä maustat marinadit tai luot helpon ja maukkaan salaattikastikkeen sekoittamalla niitä ekstra-neitsytoliiviöljyn kanssa.

Belberryn uniikit hedelmäsäilykkeet valmistetaan Belgiassa. Artesaanihilloja ja –marmeladeja myydään ympäri maailman tavarataloissa, hotelleissa ja deleissä. Lyömättömät maut syntyvät perinteisin valmistusmenetelmin, hienoimmista raaka-aineista ammattitaidolla. Korkean marja- ja hedelmäpitoisuuden ansiosta hilloissa maistuvat aidot, luonnolliset maut.

Energiaa 270 kJ (64 kcal)
Rasvaa 0 g
josta tyydyttynyttä 0 g
hiilihydraattia 15 g
josta sokereita 13 g
ravintokuitua 1,2 g
proteiinia < 0,5 g
suolaa  < 0,01 g

Viinietikka 60%, vadelmasose 30%, tomusokeri (sokeri, glukoosisiirappi), sakeuttamisaine: muunnettu tärkkelys.

Päivitämme verkkokaupan tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosat aina myös myyntipakkauksesta.

Vinägar 60%, hallonpuré 30%, florsocker (socker, glukossirap), förtjockningsmedel: modifierad stärkelse.

Vi uppdaterar produktinformationen aktivt. Dessutom rekommenderar vi att alltid kontrollera informationen på förpackningen.

Belgia / Belgien.

Säilytetään huoneenlämmössä. Avaamisen jälkeen säilytettävä viileässä +2 – +6°C ja käytettävä 3 kk:n kuluessa.

Förvaras i rumstemperatur. Förvaras i kallt +2 – +6°C. Öppnad förpackningen förbrukas inom 3 månader.

Samankaltaisia tuotteita

Gourmet Kauppa - Kulinaristin ruokaverkkokauppa

Gourmet Kauppa on korkealaatuisiin elintarvikkeisiin erikoistunut ruoan verkkokauppa. Löydät ruokaverkkokaupan valikoimasta laadukkaat ravintolatason raaka-aineet arkeen ja juhlaan. Tervetuloa ostoksille!

Tilaa tänään – toimitamme ostokset kotiovellesi heti seuraavana arkipäivänä! Kotiinkuljetus: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi ja valitut alueet Uudellamaalla.