Ben Rigby Peltopyy kokonainen n. 250 g patavalmis pakaste

6,70 
26,80  /kg

Varasto loppu

Yhteistyökumppanimme englantilainen Ben Rigby Game on korkealaatuisten riistatuotteiden toimittaja. Perheyritys toimii nykypäivänä samalla aitoudella ja intohimolla kuin se on toiminut vuodesta 1979 asti. Pienriistatuotteet tulevat maan hienoimmista maisemista pitkällä kokemuksella: maaseudulta rannikoille ja metsästä erämaa-alueisiin. Lihojen jäljitettävyys on 100%:sesti taattu ja tuotteet on valmistettu korkeiden standardien mukaisesti FSA-hyväksytyissä tiloissa Maldonissa, Essexissä.

Riistalinnunliha on vähärasvaisempaa kuin naudan- tai porsaanliha ja maku on voimakkaampi kuin esimerkiksi tutun broilerin. Hienosyisten riistalintujen syvien makujen pariksi sopivat luonnolliset maut, jotka korostavat riistan hienostuneisuutta.

Energiaa kJ / (kcal)
Rasvaa g
josta tyydyttynyttä g
hiilihydraattia g
josta sokereita g
ravintokuitua g
proteiinia g
suolaa g

Päivitämme verkkokaupan tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosat aina myös myyntipakkauksesta.

Vi uppdaterar produktinformationen aktivt. Dessutom rekommenderar vi att alltid kontrollera informationen på förpackningen.

Englanti

Pakaste. Säilytys -18°C tai kylmemmässä. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. DJUPFRYST. Förvaring -18°C eller kallare. Får inte frysas ner igen efter upptining.

Samankaltaisia tuotteita

Gourmet Kauppa - Kulinaristin ruokaverkkokauppa

Gourmet Kauppa on korkealaatuisiin elintarvikkeisiin erikoistunut ruoan verkkokauppa. Löydät ruokaverkkokaupan valikoimasta laadukkaat ravintolatason raaka-aineet arkeen ja juhlaan. Tervetuloa ostoksille!

Tilaa tänään – toimitamme ostokset kotiovellesi heti seuraavana arkipäivänä! Kotiinkuljetus: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi ja valitut alueet Uudellamaalla.