Ben Rigby Villisorsa kokonainen 600 g+ patavalmis pakaste

12,50 
20,83  /kg

Yhteistyökumppanimme englantilainen Ben Rigby Game on korkealaatuisten riistatuotteiden toimittaja. Perheyritys toimii nykypäivänä samalla aitoudella ja intohimolla kuin se on toiminut vuodesta 1979 asti. Pienriistatuotteet tulevat maan hienoimmista maisemista pitkällä kokemuksella: maaseudulta rannikoille ja metsästä erämaa-alueisiin. Lihojen jäljitettävyys on 100%:sesti taattu ja tuotteet on valmistettu korkeiden standardien mukaisesti FSA-hyväksytyissä tiloissa Maldonissa, Essexissä.

Riistalinnunliha on vähärasvaisempaa kuin naudan- tai porsaanliha ja maku on voimakkaampi kuin esimerkiksi tutun broilerin. Hienosyisten riistalintujen syvien makujen pariksi sopivat luonnolliset maut, jotka korostavat riistan hienostuneisuutta.

Energiaa kJ / (kcal)
Rasvaa g
josta tyydyttynyttä g
hiilihydraattia g
josta sokereita g
ravintokuitua g
proteiinia g
suolaa g

Päivitämme verkkokaupan tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosat aina myös myyntipakkauksesta.

Vi uppdaterar produktinformationen aktivt. Dessutom rekommenderar vi att alltid kontrollera informationen på förpackningen.

Englanti

Pakaste. Säilytys -18°C tai kylmemmässä. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. DJUPFRYST. Förvaring -18°C eller kallare. Får inte frysas ner igen efter upptining.

Samankaltaisia tuotteita

Gourmet Kauppa - Kulinaristin ruokaverkkokauppa

Gourmet Kauppa on korkealaatuisiin elintarvikkeisiin erikoistunut ruoan verkkokauppa. Löydät ruokaverkkokaupan valikoimasta laadukkaat ravintolatason raaka-aineet arkeen ja juhlaan. Tervetuloa ostoksille!

Tilaa tänään – toimitamme ostokset kotiovellesi heti seuraavana arkipäivänä! Kotiinkuljetus: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi ja valitut alueet Uudellamaalla.