Cesar Nieto CEBU Iberico porsaan loin ribs n. 0,9 kg pakaste

16,15 
17,94  /kg

Iberian niemimaan mukaan nimetty Iberico-porsas kasvaa vapaana lounaisimmassa osassa Eurooppaa. César Nieton Iberico -tuotteet tulevat pääasiassa César Nieton Las Viñasilla -tilalla syntyneistä porsaista. Tila sijaitsee Salamancan provinssin eteläosassa. Iberico-porsaanliha on mureaa, hienosti marmoroitunutta ja erottuu edukseen tavanomaisesta porsaanlihasta. Se saa intensiivisen syvän maun rasvasta ja kypsyy mureaksi nopeasti. Erityisen herkullista Iberico on mediumiksi grillattuna tai paistettuna.

Energiaa kJ (kcal)
Rasvaa g
josta tyydyttynyttä g
hiilihydraattia g
josta sokereita g
ravintokuitua g
proteiinia g
suolaa g

Päivitämme verkkokaupan tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosat aina myös myyntipakkauksesta.

Vi uppdaterar produktinformationen aktivt. Dessutom rekommenderar vi att alltid kontrollera informationen på förpackningen.

Espanja

Pakaste. Säilytys -18°C tai kylmemmässä. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen.

DJUPFRYST. Förvaring -18°C eller kallare. Får inte frysas ner igen efter upptining.

Samankaltaisia tuotteita

Gourmet Kauppa - Kulinaristin ruokaverkkokauppa

Gourmet Kauppa on korkealaatuisiin elintarvikkeisiin erikoistunut ruoan verkkokauppa. Löydät ruokaverkkokaupan valikoimasta laadukkaat ravintolatason raaka-aineet arkeen ja juhlaan. Tervetuloa ostoksille!

Tilaa tänään – toimitamme ostokset kotiovellesi heti seuraavana arkipäivänä! Kotiinkuljetus: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi ja valitut alueet Uudellamaalla.