De Cecco Farfalle pasta 3 kg

17,50 
5,83  /kg

De Cecco Farfalle on durumvehnästä valmistettu korkealaatuinen italialainen kuivapasta. Farfalle-pasta on alunperin lähtöisin Pohjois-Italian Lombardian ja Emilia Romagnan alueilta. Perhospastana tunnettu Farfalle saa nimensä rusettimaisesta muodostaan, jossa on keskellä tiukka rypytys. Rusettipastanakin tunnetun Farfallen seuraksi suositellaan kevyitä kastikkeita. Kokeile esimerkiksi voikastiketta herneillä ja kinkulla, kermaista valkokastiketta lohella tai juustokastiketta sahramilla maustettuna. Farfalle sopii loistavasti värikkäisiin salaatteihin, joiden raaka-aineissa vain mielikuvitus on rajana. Keittoaika: 13 min, al dente: 11 min.

Italialainen De Cecco on premium-pastakategorian markkinajohtaja maailmanlaajuisesti ja yksi Italian suosituimmista pastamerkeistä. Pastat valmistetaan laadukkaista raaka-aineista uniikein valmistusmenetelmin, mikä takaa että pastat ovat ominaisuuksiltaan omaa luokkaansa.

Energiaa 1493kJ / 352(kcal)
Rasvaa 1,5g
josta tyydyttynyttä 0,3g
hiilihydraattia 69,2g
josta sokereita 3,4g
ravintokuitua 2,9g
proteiinia 14g
suolaa 0,01g

DurumVEHNÄjauho. Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa.

Päivitämme verkkokaupan tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosat aina myös myyntipakkauksesta.

DurumVETEmjöl. Kan innehålla spår av soja.

Vi uppdaterar produktinformationen aktivt. Dessutom rekommenderar vi att alltid kontrollera informationen på förpackningen.

Italia

Säilytetään huoneenlämmössä. Förvaras i rumstemperatur.

Samankaltaisia tuotteita

Gourmet Kauppa - Kulinaristin ruokaverkkokauppa

Gourmet Kauppa on korkealaatuisiin elintarvikkeisiin erikoistunut ruoan verkkokauppa. Löydät ruokaverkkokaupan valikoimasta laadukkaat ravintolatason raaka-aineet arkeen ja juhlaan. Tervetuloa ostoksille!

Tilaa tänään – toimitamme ostokset kotiovellesi heti seuraavana arkipäivänä! Kotiinkuljetus: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi ja valitut alueet Uudellamaalla.