De Cecco Farfalle on durumvehnästä valmistettu korkealaatuinen italialainen kuivapasta. Farfalle-pasta on alunperin lähtöisin Pohjois-Italian Lombardian ja Emilia Romagnan alueilta. Perhospastana tunnettu Farfalle saa nimensä rusettimaisesta muodostaan, jossa on keskellä tiukka rypytys. Rusettipastanakin tunnetun Farfallen seuraksi suositellaan kevyitä kastikkeita. Kokeile esimerkiksi voikastiketta herneillä ja kinkulla, kermaista valkokastiketta lohella tai juustokastiketta sahramilla maustettuna. Farfalle sopii loistavasti värikkäisiin salaatteihin, joiden raaka-aineissa vain mielikuvitus on rajana. Keittoaika: 13 min, al dente: 11 min.
Italialainen De Cecco on premium-pastakategorian markkinajohtaja maailmanlaajuisesti ja yksi Italian suosituimmista pastamerkeistä. Pastat valmistetaan laadukkaista raaka-aineista uniikein valmistusmenetelmin, mikä takaa että pastat ovat ominaisuuksiltaan omaa luokkaansa.