De Cecco Farfalle pasta 500g

2,69 
5,38  /kg

De Cecco Farfalle on durumvehnästä valmistettu korkealaatuinen italialainen kuivapasta. Farfalle-pasta on alunperin lähtöisin Pohjois-Italian Lombardian ja Emilia Romagnan alueilta. Perhospastana tunnettu Farfalle saa nimensä rusettimaisesta muodostaan, jossa on keskellä tiukka rypytys.

Rusettipastanakin tunnetun Farfallen seuraksi suositellaan kevyitä kastikkeita. Kokeile esimerkiksi voikastiketta herneillä ja kinkulla, kermaista valkokastiketta lohella tai juustokastiketta sahramilla maustettuna. Farfalle sopii loistavasti värikkäisiin salaatteihin, joiden raaka-aineissa vain mielikuvitus on rajana.

Keittoaika: 13 min, al dente: 11 min.

Laadukkaat italialaiset De Cecco -pastat valmistetaan taitaen Abruzzon alueella, Majellan vuorten rinteessä Fara San Martinossa. Mineraalinen vuoristovesi yhdistettynä laadukkaaseen durumvehnään, muotoilu pronssisuuttimin sekä hitaasti kuivattaminen takaavat, että pastat ovat ominaisuuksiltaan omaa luokkaansa. Keitetyssä De Cecco -pastassa on hyvä, napakka purutuntuma ja kastike kuin kastike imeytyy pronssisuuttimen karhentamaan pastan pintaan täydellisesti. Pasta säilyttää keitettäessä niin rakenteen, värin kuin muotonsa.

Energiaa 1490 kJ / (351 kcal)
Rasvaa 1,5 g
josta tyydyttynyttä 0,3 g
hiilihydraattia 69 g
josta sokereita 3,4 g
ravintokuitua 2,9 g
proteiinia 14 g
suolaa 0,01 g

DurumVEHNÄjauho. Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa.

Päivitämme verkkokaupan tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosat aina myös myyntipakkauksesta.

DurumVETEmjöl. Kan innehålla spår av soja.

Vi uppdaterar produktinformationen aktivt. Dessutom rekommenderar vi att alltid kontrollera informationen på förpackningen.

Italia

Säilytetään huoneenlämmössä. Förvaras i rumstemperatur.

Samankaltaisia tuotteita

Gourmet Kauppa - Kulinaristin ruokaverkkokauppa

Gourmet Kauppa on korkealaatuisiin elintarvikkeisiin erikoistunut ruoan verkkokauppa. Löydät ruokaverkkokaupan valikoimasta laadukkaat ravintolatason raaka-aineet arkeen ja juhlaan. Tervetuloa ostoksille!

Tilaa tänään – toimitamme ostokset kotiovellesi heti seuraavana arkipäivänä! Kotiinkuljetus: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi ja valitut alueet Uudellamaalla.