De Cecco Gnocchi di Patate Täysjyvä 500g

2,79 
5,58  /kg

De Cecco Gnocchi di Patate täysjyvällä on valmistettu täysjyväviljasta sekä tuoreesta perunasta tehdystä perunasoseesta. Tuotteessa on pehmeä rakenne ja hieman makea maku ja se on helppo ja nopea valmistaa. Kuidun lähde.

Keittoaika: 2 min.

Italialainen De Cecco on premium-pastakategorian markkinajohtaja maailmanlaajuisesti ja yksi Italian suosituimmista pastamerkeistä. Pastat valmistetaan laadukkaista raaka-aineista uniikein valmistusmenetelmin, mikä takaa että pastat ovat ominaisuuksiltaan omaa luokkaansa.

Energiaa 591 kJ / (140 kcal)
Rasvaa 0,9 g
josta tyydyttynyttä 0,3 g
hiilihydraattia 28 g
josta sokereita 0,5 g
ravintokuitua 3,2 g
proteiinia 3,3 g
suolaa 1,11 g

 

perunasose 71,4% (tuore peruna 28,5% kokonaispainosta, vesi, perunatärkkelys 14,2% kokonaispainosta), TÄYSJYVÄVEHNÄjauho 28,5%, täysjyväriisijauho, suola, happamuudensäätöaine: maitohappo, säilöntäaine: kaliumsorbaatti.

Päivitämme verkkokaupan tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosat aina myös myyntipakkauksesta.

Potatismos 71,4% (färsk potatis 28,5% av det totala, vatten, potatisstärkelse 14,2% av det totala), FULLKORNSVETEmjöl 28,5%, fullkornsrismjöl, salt, surhetsreglerande medel mjölksyra, konserveringsmedel kaliumsorbat.

Vi uppdaterar produktinformationen aktivt. Dessutom rekommenderar vi att alltid kontrollera informationen på förpackningen.

Italia / Italien

Säilytettävä kaukana lämmön- ja valonlähteistä. Pakkauksen avaamisen jälkeen tuotetta voidaan säilyttää 3 vuorokautta jääkaapissa (+4 °C).

Förvaras torrt och svalt. Öppnad förpackning skall förvaras (+4°C) i kylskåp och förtäras inom 3 dagar.

Samankaltaisia tuotteita

Gourmet Kauppa - Kulinaristin ruokaverkkokauppa

Gourmet Kauppa on korkealaatuisiin elintarvikkeisiin erikoistunut ruoan verkkokauppa. Löydät ruokaverkkokaupan valikoimasta laadukkaat ravintolatason raaka-aineet arkeen ja juhlaan. Tervetuloa ostoksille!

Tilaa tänään – toimitamme ostokset kotiovellesi heti seuraavana arkipäivänä! Kotiinkuljetus: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi ja valitut alueet Uudellamaalla.