Ale!

De Cecco Pappardelle pasta 500g

4,99 
11,38 9,98  /kg

De Cecco Pappardelle on durumvehnästä valmistettu korkealaatuinen italialainen leveä nauhapasta.

Italialainen De Cecco on premium-pastakategorian markkinajohtaja maailmanlaajuisesti ja yksi Italian suosituimmista pastamerkeistä. Pastat valmistetaan laadukkaista raaka-aineista taitaen Abruzzon alueella, Majellan vuorten rinteessä Fara San Martinossa. Mineraalinen vuoristovesi yhdistettynä laadukkaaseen durumvehnään, muotoilu pronssisuuttimin sekä hitaasti kuivattaminen takaavat, että pastat ovat ominaisuuksiltaan omaa luokkaansa. Keitetyssä De Cecco -pastassa on hyvä, napakka purutuntuma ja kastike kuin kastike imeytyy pronssisuuttimen karhentamaan pastan pintaan täydellisesti. Pasta säilyttää keitettäessä niin rakenteen, värin kuin muotonsa.

Energiaa 1493kJ / 352(kcal)
Rasvaa 1,5g
josta tyydyttynyttä 0,3g
hiilihydraattia 69,2g
josta sokereita 3,4g
ravintokuitua 2,9g
proteiinia 14g
suolaa 0,01g

DurumVEHNÄjauho. Saattaa sisältää pieniä määriä kananmunaa ja soijaa.

Päivitämme verkkokaupan tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosat aina myös myyntipakkauksesta.

DurumVETEmjöl. Kan innehålla spår av ägg och soja.

Vi uppdaterar produktinformationen aktivt. Dessutom rekommenderar vi att alltid kontrollera informationen på förpackningen.

Italia

Säilytetään huoneenlämmössä. Förvaras i rumstemperatur.

Samankaltaisia tuotteita

Gourmet Kauppa - Kulinaristin ruokaverkkokauppa

Gourmet Kauppa on korkealaatuisiin elintarvikkeisiin erikoistunut ruoan verkkokauppa. Löydät ruokaverkkokaupan valikoimasta laadukkaat ravintolatason raaka-aineet arkeen ja juhlaan. Tervetuloa ostoksille!

Tilaa tänään – toimitamme ostokset kotiovellesi heti seuraavana arkipäivänä! Kotiinkuljetus: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi ja valitut alueet Uudellamaalla.