De Cecco Pelati kuorittu tomaatti 2,5 kg

5,99 
2,40  /kg

Etelä-Italialaisten Pelati-tomaattien maku on makea ja väri intensiivinen. De Cecco valitsee tuotteisiinsa ainoastaan kypsinä poimittuja, italialaisia tomaatteja, minkä ansiosta niissä on aitojen italiaisten tomaattien maku ja tuoksu.

Italialainen De Cecco on premium-pastakategorian markkinajohtaja maailmanlaajuisesti ja yksi Italian suosituimmista pastamerkeistä. De Cecco -pastaa myydään yli 100 maassa.

Energiaa 113 kJ / 27 kcal
Rasvaa 0,3 g
josta tyydyttynyttä 0 g
hiilihydraattia 4,3 g
josta sokereita 3,6 g
ravintokuitua 1,1 g
proteiinia 1,2 g
suolaa 0,2 g

Kuorittu tomaatti, tomaattimehu, happamuudensäätöaine (sitruunahappo).

Valutettu paino: väh. 1,53 kg

Päivitämme verkkokaupan tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosat aina myös myyntipakkauksesta.

Skalad tomat, tomatjuice, surhetsreglerande medel (citronsyra).

Avrunna nettovikt: min. 1,53 kg.

Vi uppdaterar produktinformationen aktivt. Dessutom rekommenderar vi att alltid kontrollera informationen på förpackningen.

Italia / Italien

Säilytetään huoneenlämmössä.

Förvaras i rumstemperatur.

Samankaltaisia tuotteita

Gourmet Kauppa - Kulinaristin ruokaverkkokauppa

Gourmet Kauppa on korkealaatuisiin elintarvikkeisiin erikoistunut ruoan verkkokauppa. Löydät ruokaverkkokaupan valikoimasta laadukkaat ravintolatason raaka-aineet arkeen ja juhlaan. Tervetuloa ostoksille!

Tilaa tänään – toimitamme ostokset kotiovellesi heti seuraavana arkipäivänä! Kotiinkuljetus: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi ja valitut alueet Uudellamaalla.