De Cecco Polpa Fine tomaattimurska 2,55 kg

5,99 
2,35  /kg

De Cecco Polpa Fine on koostumukseltaan pehmeää ja sopii erinomaisesti käytetttäväksi pitsoissa ja pastakastikkeissa. De Cecco valitsee tuotteisiinsa ainoastaan kypsinä poimittuja, italialaisia tomaatteja, minkä ansiosta tuotteissa on aitojen italiaisten tomaattien maku ja tuoksu.

Italialainen De Cecco on premium-pastakategorian markkinajohtaja maailmanlaajuisesti ja yksi Italian suosituimmista pastamerkeistä. De Cecco -pastaa myydään yli 100 maassa.

Energiaa 124 kJ / 29 kcal
Rasvaa 0 g
josta tyydyttynyttä 0 g
hiilihydraattia 5,3 g
josta sokereita 3,7 g
ravintokuitua 1,3 g
proteiinia 1,4 g
suolaa 0,3 g

Tomaattisose (84%), tomaattimehu tiivisteestä, suola, happamuudensäätöaine: sitruunahappo.

Päivitämme verkkokaupan tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosat aina myös myyntipakkauksesta.

Tomatsås (84%), tomatjuice av koncentrat, salt, surhetsreglerande medel: citronsyra.

Vi uppdaterar produktinformationen aktivt. Dessutom rekommenderar vi att alltid kontrollera informationen på förpackningen.

Italia / Italien

Säilytetään huoneenlämmössä.

Förvaras i rumstemperatur.

Samankaltaisia tuotteita

Gourmet Kauppa - Kulinaristin ruokaverkkokauppa

Gourmet Kauppa on korkealaatuisiin elintarvikkeisiin erikoistunut ruoan verkkokauppa. Löydät ruokaverkkokaupan valikoimasta laadukkaat ravintolatason raaka-aineet arkeen ja juhlaan. Tervetuloa ostoksille!

Tilaa tänään – toimitamme ostokset kotiovellesi heti seuraavana arkipäivänä! Kotiinkuljetus: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi ja valitut alueet Uudellamaalla.