De Cecco Spaghetti täysjyväpasta 500g

2,69 
5,38  /kg

De Cecco täysjyvä Spaghettin valmistukseen on käytetty korkealaatuisen durumvehnän koko jyvä, joten se sisältää runsaasti kuitua.

Italialainen De Cecco on premium-pastakategorian markkinajohtaja maailmanlaajuisesti ja yksi Italian suosituimmista pastamerkeistä. Pastat valmistetaan laadukkaista raaka-aineista taitaen Abruzzon alueella, Majellan vuorten rinteessä Fara San Martinossa. Mineraalinen vuoristovesi yhdistettynä laadukkaaseen durumvehnään, muotoilu pronssisuuttimin sekä hitaasti kuivattaminen takaavat, että pastat ovat ominaisuuksiltaan omaa luokkaansa. Keitetyssä De Cecco -pastassa on hyvä, napakka purutuntuma ja kastike kuin kastike imeytyy pronssisuuttimen karhentamaan pastan pintaan täydellisesti. Pasta säilyttää keitettäessä niin rakenteen, värin kuin muotonsa.

Energiaa 1453kJ / 343(kcal)
Rasvaa 2,5g
josta tyydyttynyttä 0,5g
hiilihydraattia 62g
josta sokereita 2,9g
ravintokuitua 7,5g
proteiinia 14,5g
suolaa 0,018g

TäysjyvädurumVEHNÄjauho. Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa.

Päivitämme verkkokaupan tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosat aina myös myyntipakkauksesta.

HelkornsdurumVETEmjöl. Kan innehålla spår av soja.

Vi uppdaterar produktinformationen aktivt. Dessutom rekommenderar vi att alltid kontrollera informationen på förpackningen.

Italia

Säilytetään huoneenlämmössä. Förvaras i rumstemperatur.

Samankaltaisia tuotteita

Gourmet Kauppa - Kulinaristin ruokaverkkokauppa

Gourmet Kauppa on korkealaatuisiin elintarvikkeisiin erikoistunut ruoan verkkokauppa. Löydät ruokaverkkokaupan valikoimasta laadukkaat ravintolatason raaka-aineet arkeen ja juhlaan. Tervetuloa ostoksille!

Tilaa tänään – toimitamme ostokset kotiovellesi heti seuraavana arkipäivänä! Kotiinkuljetus: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi ja valitut alueet Uudellamaalla.