Familia Black Angus burgerpihvi 16 x 200 g suola & pippuri 3,2 kg pakaste

49,25 
15,39  /kg

Hampurilaisen tärkein osa on lihaisa, makoisa pihvi. Rotukarjasta valmistetut valmispihvit sopivat vaativampaankin makuun. Angus-pihvi eli ”Angus beef” tunnetaan mehevästä maustaan, jonka takaavat Angus-lihan rasvaisuus ja pehmeys. Familia Burgerpihvit ovat varma valinta kiireiselle, joka ei halua tinkiä valmispihvien laadusta.

Familia-tuotteet on tarkoitettu hyvän ruuan ystävälle, joka arvostaa laadukkaita raaka-aineita ja aitoa alkuperää. Tuotteiden laatua ja makua arvostetaan niin koti- kuin ravintolakeittiöissä. Toimimme läheisessä yhteistyössä jokaisen tavarantoimittajamme kanssa taataksemme tuotteidemme parhaan mahdollisen laadun. Hyvänmakuinen liha vaatii, että tuotantoprosessin jokainen vaihe suoritetaan tarkkojen standardien mukaisesti: Eläin on hyvin hoidettu ja terve ja sen elinolot mahdollistavat lajityypillisen käyttäytymisen.

Lue lisää Familia-tuotteidemme vastuullisuudesta ja alkuperästä täältä.

Energiaa 1070kJ / 256(kcal)
Rasvaa 20g
josta tyydyttynyttä 10,3g
hiilihydraattia 0,5g
josta sokereita 0,5g
ravintokuitua g
proteiinia 17,4g
suolaa 0,47g

Naudanliha (98,9 %), suola, pippuri.

Päivitämme verkkokaupan tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosat aina myös myyntipakkauksesta.

Nötkött (98,9%), salt, peppar.

Vi uppdaterar produktinformationen aktivt. Dessutom rekommenderar vi att alltid kontrollera informationen på förpackningen.

Irlanti

Pakaste. Säilytys -18°C tai kylmemmässä. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. DJUPFRYST. Förvaring -18°C eller kallare. Får inte frysas ner igen efter upptining.

Samankaltaisia tuotteita

Gourmet Kauppa - Kulinaristin ruokaverkkokauppa

Gourmet Kauppa on korkealaatuisiin elintarvikkeisiin erikoistunut ruoan verkkokauppa. Löydät ruokaverkkokaupan valikoimasta laadukkaat ravintolatason raaka-aineet arkeen ja juhlaan. Tervetuloa ostoksille!

Tilaa tänään – toimitamme ostokset kotiovellesi heti seuraavana arkipäivänä! Kotiinkuljetus: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi ja valitut alueet Uudellamaalla.