Dry Aged -raakakypsytys on vanha tapa raakakypsyttää lihaa: naudanlihaa riiputetaan kaapissa, mikä parantaa kahta lihan tärkeintä ominaisuutta, makua ja mureutta. Kypsytys on tarkasti kontrolloitu prosessi, jossa lihan maku tiivistyy ja liha mureutuu.
Dry Aged lihaa voi käyttää samoin kuin tavallista laadukasta naudanlihaa. Ensiluokkainen maku ja laatu pääsevät parhaiten oikeuksiinsa pihveinä, grillattuna tai parilalla tai pannulla paistettuna.
Familia-tuotteet on tarkoitettu hyvän ruuan ystävälle, joka arvostaa laadukkaita raaka-aineita ja aitoa alkuperää. Tuotteiden laatua ja makua arvostetaan niin koti- kuin ravintolakeittiöissä. Toimimme läheisessä yhteistyössä jokaisen tavarantoimittajamme kanssa taataksemme tuotteidemme parhaan mahdollisen laadun. Hyvänmakuinen liha vaatii, että tuotantoprosessin jokainen vaihe suoritetaan tarkkojen standardien mukaisesti: Eläin on hyvin hoidettu ja terve ja sen elinolot mahdollistavat lajityypillisen käyttäytymisen.
Lue lisää Familia-tuotteidemme vastuullisuudesta ja alkuperästä täältä.