Familia Dry Aged Naudan T-luupihvi n. 390-450 g

16,99 
43,56  /kg

Varasto loppu

Dry Aged -raakakypsytys on vanha tapa raakakypsyttää lihaa: naudanlihaa riiputetaan kaapissa, mikä parantaa kahta lihan tärkeintä ominaisuutta, makua ja mureutta. Kypsytys on tarkasti kontrolloitu prosessi, jossa lihan maku tiivistyy ja liha mureutuu.

Dry Aged lihaa voi käyttää samoin kuin tavallista laadukasta naudanlihaa. Ensiluokkainen maku ja laatu pääsevät parhaiten oikeuksiinsa pihveinä, grillattuna tai parilalla tai pannulla paistettuna.

Familia-tuotteet on tarkoitettu hyvän ruuan ystävälle, joka arvostaa laadukkaita raaka-aineita ja aitoa alkuperää. Tuotteiden laatua ja makua arvostetaan niin koti- kuin ravintolakeittiöissä. Toimimme läheisessä yhteistyössä jokaisen tavarantoimittajamme kanssa taataksemme tuotteidemme parhaan mahdollisen laadun. Hyvänmakuinen liha vaatii, että tuotantoprosessin jokainen vaihe suoritetaan tarkkojen standardien mukaisesti: Eläin on hyvin hoidettu ja terve ja sen elinolot mahdollistavat lajityypillisen käyttäytymisen.
Lue lisää Familia-tuotteidemme vastuullisuudesta ja alkuperästä täältä.

Energiaa kJ (kcal)
Rasvaa g
josta tyydyttynyttä g
hiilihydraattia g
josta sokereita g
ravintokuitua g
proteiinia g
suolaa g

Päivitämme verkkokaupan tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosat aina myös myyntipakkauksesta.

Vi uppdaterar produktinformationen aktivt. Dessutom rekommenderar vi att alltid kontrollera informationen på förpackningen.

Iso-Britannia

Säilytys viileässä max. +4°C.

Förvaras i kylen max. +4°C.

Samankaltaisia tuotteita

Gourmet Kauppa - Kulinaristin ruokaverkkokauppa

Gourmet Kauppa on korkealaatuisiin elintarvikkeisiin erikoistunut ruoan verkkokauppa. Löydät ruokaverkkokaupan valikoimasta laadukkaat ravintolatason raaka-aineet arkeen ja juhlaan. Tervetuloa ostoksille!

Tilaa tänään – toimitamme ostokset kotiovellesi heti seuraavana arkipäivänä! Kotiinkuljetus: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi ja valitut alueet Uudellamaalla.