Ale!

Navalmoral Iberico Juusto Campos De Toledo n. 3 kg

77,70  59,99 
25,90 20,00  /kg

Espanjalainen Iberico juusto Campos De Toledo on valmistettu lehmän-, lampaan- ja vuohenmaidosta ja sitä on kypsytetty vähintään 90 päivää.

Espanjalaisen Quesos Navalmoralin toiminnassa yhdistyvät sukupolvien yli ulottuvat juustonvalmistusperinteet ja laadukkaat raaka-aineet. Yritys on toiminut vuodesta 1960 lähtien ja tuonut perinteiseen juuston valmistusprosessiin mukaan eurooppalaisten ja kansainvälisten standardien mukaiset valmistusmenetelmät. Yritys on erikoistunut PDO Manchego-juuston, Iberico-juuston ja vuohenjuuston valmistukseen.

Energiaa 1712 kJ (408 kcal)
Rasvaa 33,5 g
josta tyydyttynyttä 20,1 g
hiilihydraattia 0,1 g
josta sokereita 0,1 g
ravintokuitua  g
proteiinia 23 g
suolaa  1,7 g

Pastöroitu LEHMÄN-, LAMPAAN- ja VUOHENMAITO 98%, hapate, mikrobiologinen juoksute, kalsiumkloridi, suola. Voimakassuolainen.

Päivitämme verkkokaupan tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosat aina myös myyntipakkauksesta.

Pastoriserad KO-, FÅR- och GETMJÖLK 98%, syrningskultur, mikrobiologiskt löpe, kalciumklorid, salt. Kraftigt saltad.

Vi uppdaterar produktinformationen aktivt. Dessutom rekommenderar vi att alltid kontrollera informationen på förpackningen.

Espanja / Spanien

Säilytettävä viileässä max. +5 ºC. / Förvaras i kallt max. +5 ºC

Samankaltaisia tuotteita

Gourmetkauppa.fi - Parhaat raaka-aineet kotiinkuljetuksella

Gourmet Kauppa toimittaa laadukkaat raaka-aineet ja ruokakassit kotiovellesi nopeasti ja turvallisesti. Valikoimasta löydät ravintolatason raaka-aineet arkeen ja juhlaan. Gourmet Kauppa on korkealaatuisiin elintarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppa kaikille ruoanlaitosta kiinnostuneille.