Italialainen valkosipulilla maustettu salamitanko, jota on kypsytetty vähintään 60 päivää.
Käytä leikeleenä, tarjoa antipastona tai lisää esimerkiksi pitsan päälle!
Negrini on tuottanut 65 vuoden ajan laadukkaita leikkeleitä italialaisilla alueilla, joilla lihanjalostustaidoilla on syvimmät juuret ja erinomainen, ansaittu maine. Angelo Negrinin vuonna 1955 Renazzo di Centossa, Ferraran alueella, perustama yritys on painottanut aina suuresti laatua, kehitystä ja innovointia, mutta samalla kunnioittaen täysin alan perinteitä. Perinteisiin luottavan liiketoimintafilosofian myötä Negrini onkin yksi tärkeimmistä nimistä Italian elintarvikemarkkinalla.
Sianliha, suola, dekstroosi, mausteet, valkosipuli 0,2%, aromiaineet, hapettumisenestoaine (natriumaskorbaatti), säilöntäaineet (kaliumnitraatti, natriumnitriitti). Kuori (ei syötävä). Voimakassuolainen. 100 g:aan tuotetta on käytetty 158 g lihaa. Lihan alkuperä: EU. Gluteeniton.
Päivitämme verkkokaupan tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosat aina myös myyntipakkauksesta.
Griskött, salt, dextros, kryddor, vitlök 0,2%, aromämne, antioxidant (natriumaskorbat), konserveringsmedel (kaliumnitrat, natriumnitrit). Skalet ska inte ätas. Kraftigt saltad. Till 100g produkt har används 158 g kött. Ursprung av kött: EU. Glutenfri.
Vi uppdaterar produktinformationen aktivt. Dessutom rekommenderar vi att alltid kontrollera informationen på förpackningen.
Säilytä kuivassa ja viileässä max +22°C.
Bör förvaras svalt och torrt max +22°C.