Ponthier Passionhedelmäpyree 1 kg

14,90 
14,90  /kg

Ponthier-pyreet ja kastikkeet valmistetaan Lounais-Ranskan Maisonissa. Perheyrityksessä käsityöläistaito on periytynyt sukupolvelta toiselle. Ponthier valmistaa tuotteita ammattitaidolla hienoimmista raaka-aineista: hedelmistä, marjoista ja kasviksista jalostetaan pyreitä ja kastikkeita. Ponthier-tuotteet sopivat jälkiruoista leivontaan ja tuovat aitoja makua vaivattomasti niin smoothieen kuin cocktaileihin.

Energiaa 353 kJ (83 kcal)
Rasvaa 0 g
josta tyydyttynyttä 0 g
hiilihydraattia 20 g
josta sokereita 19 g
ravintokuitua  g
proteiinia 0,9 g
suolaa  0,04 g

Passionhedelmä 90%, puhdas ruokosokeri.

Päivitämme verkkokaupan tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosat aina myös myyntipakkauksesta.

Passionfrukt 90%, ren rörsocker.

Vi uppdaterar produktinformationen aktivt. Dessutom rekommenderar vi att alltid kontrollera informationen på förpackningen.

Ranska / Frankrike.

Säilytys viileässä +2 – +6°C. Avaamisen jälkeen käytettävä 12 vrk:n kuluessa.

Förvaras i kallt +2 – +6°C. Öppnad förpackningen förbrukas inom 12 dagar.

Samankaltaisia tuotteita

Gourmet Kauppa - Kulinaristin ruokaverkkokauppa

Gourmet Kauppa on korkealaatuisiin elintarvikkeisiin erikoistunut ruoan verkkokauppa. Löydät ruokaverkkokaupan valikoimasta laadukkaat ravintolatason raaka-aineet arkeen ja juhlaan. Tervetuloa ostoksille!

Tilaa tänään – toimitamme ostokset kotiovellesi heti seuraavana arkipäivänä! Kotiinkuljetus: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi ja valitut alueet Uudellamaalla.