Riistaboksi

139,00 

Varasto loppu

Riistaboksista löydät valikoiman parhaimpia riistatuotteitamme.

Yhteistyökumppanimme englantilainen Ben Rigby Game on korkealaatuisten pienriistatuotteidemme toimittaja. Perheyritys toimii nykypäivänä samalla aitoudella ja intohimolla kuin se on toiminut vuodesta 1979 asti. Pienriistatuotteet tulevat maan hienoimmista maisemista pitkällä kokemuksella: maaseudulta rannikoille ja metsästä erämaa-alueisiin. Lihojen jäljitettävyys on 100%:sesti taattu ja tuotteet on valmistettu korkeiden standardien mukaisesti FSA-hyväksytyissä tiloissa Maldonissa, Essexissä.

Riistalinnunliha on vähärasvaisempaa kuin naudan- tai porsaanliha ja maku on voimakkaampi kuin esimerkiksi tutun broilerin. Hienosyisten riistalintujen syvien makujen pariksi sopivat luonnolliset maut, jotka korostavat riistan hienostuneisuutta.

RUOKAKASSIN SISÄLTÖ:

Ben Ribgy Fasaanin rintafilee nahaton 100 g+ n. 1 kg – 8 hlö
Ben Ribgy  Metsäkyyhky kokonainen n. 250 g patavalmis – 2 hlö
Ben Ribgy  Peltopyyn rintafilee nahaton 40 – 70 g n. 1 kg – 8 hlö
Ben Ribgy  Peltopyy kokonainen n. 250 g patavalmis – 2 hlö
Ben Ribgy  Villisorsan rintafilee luuton nahalla n. 80 – 130 g n. 1 kg – 8 hlö
Ben Ribgy  Villisorsa kokonainen n. 600 g – 2 hlö
Riistakäristys raaka 2,5 kg – 8 hlö

Kaikki tuotteet toimitetaan pakasteina.

Päivitämme verkkokaupan tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosat aina myös myyntipakkauksesta.

Vi uppdaterar produktinformationen aktivt. Dessutom rekommenderar vi att alltid kontrollera informationen på förpackningen.

Huomioithan, että paketista löytyy tuotteita eri säilytyslämpötiloissa. Tuotekohtaiset säilytysohjeet löydät tuotepakkauksesta ja tuotelistausta klikkaamalla.

Kuivatuotteet
Säilytetään huoneenlämmössä. Förvaras i rumstemperatur.

Pakaste
Pakaste. Säilytys -18°C tai kylmemmässä. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. DJUPFRYST. Förvaring -18°C eller kallare. Får inte frysas ner igen efter upptining.

Samankaltaisia tuotteita

Gourmet Kauppa - Kulinaristin ruokaverkkokauppa

Gourmet Kauppa on korkealaatuisiin elintarvikkeisiin erikoistunut ruoan verkkokauppa. Löydät ruokaverkkokaupan valikoimasta laadukkaat ravintolatason raaka-aineet arkeen ja juhlaan. Tervetuloa ostoksille!

Tilaa tänään – toimitamme ostokset kotiovellesi heti seuraavana arkipäivänä! Kotiinkuljetus: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi ja valitut alueet Uudellamaalla.