Ankkaterriini appelsiinilla 65g
Ainesosat: ankanfilee 33%, siankurkku, vähärasvainen ankanmaksa 10%, KANANMUNA, esipaistettu sipuli (sipuli, auringonkukkaöljy), appelsiininkuori 6%, Cointreau-likööri 2% (alkoholi, vesi, appelsiininkuoriuute), siankamara, suola, pippuri, mausteet.
Ankkaterriini mustilla oliiveilla 65g
Ainesosat: ankanfilee 31%, siankurkku, mustia oliiveja sisältävä valmiste 13% (mustat oliivit 10,6%, rapsiöljy, tomaattitiiviste, sitruunatiiviste, suola, valkosipuli, sokeri, oregano, persilja), KANANMUNA, esipaistettu sipuli (sipuli, auringonkukkaöljy), vähärasvainen ankanmaksa 6%, siankamara, salottisipuli, perunatärkkelys, suola, pippuri, mausteet.
Ankkaterriini viikunalla 65g
Ainesosat: ankanfilee 33%, siankurkku, kuivatut viikunat 10% (kuivatut viikunat 9%, riisijauho), vähärasvainen ankanmaksa 10%, esipaistettu sipuli (sipuli, auringonkukkaöljy), KANANMUNA, siankamara, suola, mausteet.
Ankkaterriini 65g
Ainesosat: ankanfilee 37%, siankurkku, vähärasvainen ankanmaksa 7%, KANANMUNA, salottisipuli, esipaistettu sipuli (sipuli, auringonkukkaöljy), siankamara, suola, perunatärkkelys, pippuri, mausteet.
Ankkaterriini Saint Émilion punaviinillä 65g
Ainesosat: ankanfilee 33%, siankurkku, vähärasvainen ankanmaksa 10%, Saint Émilion punaviini 7,5%, KANANMUNA, esipaistettu sipuli (sipuli, auringonkukkaöljy), siankamara, suola, pippuri, mausteet. Saint Émilion-viiniä on käytetty ilman sulfiitteja.
Ankkaterriini viherpippurilla 65g
Ainesosat: ankanfilee 34%, siankurkku, vähärasvainen ankanmaksa 8%, KANANMUNA, esipaistettu sipuli (sipuli, auringonkukkaöljy), viherpippuri 4,2% (viherpippuri, etikka, sokeri, suola), siankamara, konjakki, suola, mausteet
Päivitämme verkkokaupan tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosat aina myös myyntipakkauksesta.
Ankpaté med apelsin 65g
Ingredienser: ankbröst 33%, fläskkött från hals, mager anklever 10%, ÄGG, förstekt lök (lök, solrosolja), apelsinskal 6%, Cointreau 2% (alkohol, vatten, extrakt av apelsinskal), fläsksvål, salt, peppar, kryddor.
Ankpaté med svarta oliver 65g
Ingredienser: ankbröst 31%, fläskkött från hals, puré av svarta oliver 13% (svarta oliver 10,6%, rapsolja, tomatkoncentrat, citronkoncentrat, salt, vitlök, soker, oregano, persilja), ÄGG, förstekt lök (lök, solrosolja), mager anklever 6%, fläsksvål, schalottenlök, potatisstärkelse, salt, peppar, kryddor.
Ankpaté med fikon 65g
Ingredienser: ankbröst 33%, fläskkött från hals, torkat fikon 10% (torkat fikon 9%, rismjöl), mager anklever 10%, stekt lök (lök, solrosolja), ÄGG, fläsksvål, salt, kryddor.
Ankpaté 65g
Ingredienser: ankbröst 37%, fläskkött från hals, mager anklever 7,4%, ÄGG, schalottenlök, stekt lök (lök, solrosolja), fläsksvål, salt, potatisstärkelse, peppar, kryddor.
Ankpaté med St Emilion-vin 65g
Ingredienser: ankbröst 33%, fläskkött från hals, mager anklever 10%, röttvin från Saint Emilion 7,5%, ÄGG, stekt lök (lök, solrosolja), fläsksvål, salt, peppar, kryddor. Tillagat av ett Saint Emilion-vin utan sulfiter.
Ankpaté med grönpeppar 65g
Ingredienser: ankbröst 34%, fläskkött från hals, mager anklever 8%, ÄGG, stekt lök (lök, solrosolja), grönpeppar 4,2% (grönpeppar, vinäger, socker, salt), fläsksvål, konjak, salt, kryddor.
Vi uppdaterar produktinformationen aktivt. Dessutom rekommenderar vi att alltid kontrollera informationen på förpackningen.