Ale!

Saltverk Lava salt -sormisuola 1,5 kg

7,90  6,90 
5,27 4,60  /kg

Huom. tuotteen parasta ennen -päiväys: 30.10.2020

Musta laavasuola on geometrisella energialla käsityönä valmistettu sormisuola, joka on värjätty aktiivihiilellä.

Saltverk-suolan raaka-aine, koskemattoman kirkas puhdas merivesi tulee Islannin Westfjordista. Luoteis-Islannin Westfjordin syrjäisessä sijainnissa tiivistyy islantilaisen artesaanisuolan myyttisyys – rikkaat luonnonvarat sekä 1600-luvulle asti ulottuva suolanvalmistuksen käsityöhistoria. Käsityönä valmistettavan suolan salaisuus piilee puhtaassa islantilaisessa luonnossa ja uniikissa ekologisessa tuotantomenetelmässä. Maistuva suola on mineraalirikkaampaa kuin muut merisuolat.

Saltverk valmistaa suolan geysireistä eli islantilaisista kuumista lähteistä saatavalla energialla. Saltverk on maailman ensimmäinen suola, joka tuotetaan 100% geotermisella energialla. Tämä takaa, että suolanvalmistuksen hiilijalanjälki on olematon eikä prosessi kuormita ympäristöä.

Energiaa  kJ ( kcal)
Rasvaa  g
josta tyydyttynyttä  g
hiilihydraattia  g
josta sokereita  g
ravintokuitua  g
proteiinia  g
suolaa  g

Merisuolahiutale, aktiivihiili

Päivitämme verkkokaupan tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosat aina myös myyntipakkauksesta.

Havssalt, aktivkol

Vi uppdaterar produktinformationen aktivt. Dessutom rekommenderar vi att alltid kontrollera informationen på förpackningen.

Islanti / Island

Säilytys kuivassa ja viileässä.

Förvaras torrt och svalt.

Samankaltaisia tuotteita

Gourmetkauppa.fi - Parhaat raaka-aineet kotiinkuljetuksella

Gourmet Kauppa toimittaa laadukkaat raaka-aineet ja ruokakassit kotiovellesi nopeasti ja turvallisesti. Valikoimasta löydät ravintolatason raaka-aineet arkeen ja juhlaan. Gourmet Kauppa on korkealaatuisiin elintarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppa kaikille ruoanlaitosta kiinnostuneille.