Snake River Farms Wagyu Härän Ulkofilee (MBS 5+) n. 3,75 kg

Amerikkalainen Snake River Farms on maailmankuulu korkealaatuisesta ja herkullisesti marmoroituneesta wagyusta.

Snake River Farms Wagyu Härän Ulkofilee MBS 5+
The Snake River Farms Strip Loin is an incredibly marbled and rare cut of beef that is reserved for our most discerning customers. The Strip Loin is the source of New York Strip Steaks, one of the most popular steakhouse cuts. It’s a simple and rewarding experience to cut this large subprimal into steaks and roasts yourself. Since the marbling is so extravagant, we enjoy cutting smaller Manhattan filets for a luxurious and satisfying steak dinner.

Mikä wagyusta tekee niin erityisen? Rasva. Wagyussa on enemmän rasvaa kuin lihaa. Wagyun pehmeä rasva on täynnä terveellisiä omega-3 ja -6 -rasvahappoja. Harva wagyuta kuitenkaan terveyssyistä syö, vaan koska se on kenties maailman mehukkain ja herkullisin liha. Wagyu pääsee parhaiten oikeuksiinsa pihvinä, grillissä tai pannulla paistettuna.

Toimimme läheisessä yhteistyössä jokaisen tavarantoimittajamme kanssa taataksemme tuotteidemme parhaan mahdollisen laadun. Hyvänmakuinen liha vaatii, että tuotantoprosessin jokainen vaihe suoritetaan tarkkojen standardien mukaisesti: Eläin on hyvin hoidettu ja terve ja sen elinolot mahdollistavat lajityypillisen käyttäytymisen. Lue lisää tuotteidemme vastuullisuudesta ja alkuperästä täältä.

337,13 
89,90  /kg

Varasto loppu

Energiaa kJ (kcal)
Rasvaa g
josta tyydyttynyttä g
hiilihydraattia g
josta sokereita g
ravintokuitua g
proteiinia g
suolaa g

Päivitämme verkkokaupan tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosat aina myös myyntipakkauksesta.

Vi uppdaterar produktinformationen aktivt. Dessutom rekommenderar vi att alltid kontrollera informationen på förpackningen.

Yhdysvallat / USA

Säilytys viileässä max. +4°C.

Förvaras i kylen max. +4°C.

Samankaltaisia tuotteita

Gourmetkauppa.fi - Parhaat raaka-aineet kotiinkuljetuksella

Gourmet Kauppa toimittaa laadukkaat raaka-aineet ja ruokakassit kotiovellesi nopeasti ja turvallisesti. Valikoimasta löydät ravintolatason raaka-aineet arkeen ja juhlaan. Gourmet Kauppa on korkealaatuisiin elintarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppa kaikille ruoanlaitosta kiinnostuneille.