Huom. tuotteen parasta ennen -päiväys: 13.11.2020
Italialaisesta puhvelinmaidosta valmistetussa herkullisessa Mozzarella Burratassa tavanomaisen mozzarellan sisälle on kääritty tuoreesta kermasta ja mozzarellapaloista valmistettu pehmeän kermainen täyte. Italian Campaniassa, lähellä pizzan syntysijaa Napolia toimii yli neljän sukupolven ajan mozzarellaa valmistanut yhteistyökumppanimme Latteria Sorrentina. Napolilaisten perinteiden mukaan mozzarellaa valmistava yritys on alalla arvostettu ja tunnettu ammattitaidosta, laadusta ja tuotteidensa tuoreudesta. Yritys toimii huolellisesti kaikissa tuotantovaiheissa ja toiminta on sertifioitu.
Pastöroitu lehmänMAITO, kerma uht 48% (kerma lehmänMAIDOSTA, MAITOproteiini, asetyloitu ditärkkelysadipaatti, suola, karrageeni, rasvahappojen mono- ja diglyseridit, stabilointiaine E466, emulgointiaine E472/b), suola, mikrobiologinen juoksute, happamuudensäätöaine: maitohappo. Maidon alkuperä: EU. Maito prosessoitu: Italia.
Päivitämme verkkokaupan tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosat aina myös myyntipakkauksesta.
Pastöriserad koMJÖLK, grädde uht 48% (grädde av koMJÖLK, MJÖLKprotein, acetylerat distärkelseadipat, salt, karragenan, mono och diglycerider av fettsyror, stabiliseringsmedel E466, emulgeringsmedel E472/b), salt, mikrobiologisk löpe, surhetsreglerande medel: mjölksyra. Ursprung av mjölk: EU. Mjölk processad: Italien.
Vi uppdaterar produktinformationen aktivt. Dessutom rekommenderar vi att alltid kontrollera informationen på förpackningen.
Pakaste. Säilytys -18°C tai kylmemmässä. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen.
DJUPFRYST. Förvaring -18°C eller kallare. Får inte frysas ner igen efter upptining.