Sorrentina Mozzarella Fior Di Latte pizzaraaste 1,5 kg pakaste

16,50 
11,00  /kg

Latteria Sorrentinan erikoisuus on kermaisen perhmeä Mozzarella Fior di Latte. Mozzarella on ”pasta filata” eli vapaasti suomennettuna venytetty tai kehrätty juustomassa, johon muodostuu valmistettaessa pitkiä kuituja. Fior di Latte sopii hyvin pizzaan, jonka päälle se sulaa herkullisesti. Lisäksi juustoa voi käyttää niin yksinkertaisiin salaatteihin kuin monimutkaisempiin resepteihin. Mozzarella Fior di Lattea on saatavilla sekä tankona ja helppokäyttöisenä raasteena.

Energiaa 1200 kJ 287 (kcal)
Rasvaa 20,8 g
josta tyydyttynyttä 13 g
hiilihydraattia 0,9 g
josta sokereita 0,9 g
ravintokuitua g
proteiinia 24,1 g
suolaa 1,2 g

Pastöroitu lehmänMAITO, suola, juoksute, hapate. Maidon alkuperä: EU. Maito prosessoitu: Italia.

Päivitämme verkkokaupan tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosat aina myös myyntipakkauksesta.

Pastöriserad koMJÖLK, salt, löpe, syrningskultur.Ursprung av mjölk: EU. Mjölk processad: Italien.

Vi uppdaterar produktinformationen aktivt. Dessutom rekommenderar vi att alltid kontrollera informationen på förpackningen.

Italia

Pakaste. Säilytys -18°C tai kylmemmässä. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen.

DJUPFRYST. Förvaring -18°C eller kallare. Får inte frysas ner igen efter upptining.

Samankaltaisia tuotteita

Gourmet Kauppa - Kulinaristin ruokaverkkokauppa

Gourmet Kauppa on korkealaatuisiin elintarvikkeisiin erikoistunut ruoan verkkokauppa. Löydät ruokaverkkokaupan valikoimasta laadukkaat ravintolatason raaka-aineet arkeen ja juhlaan. Tervetuloa ostoksille!

Tilaa tänään – toimitamme ostokset kotiovellesi heti seuraavana arkipäivänä! Kotiinkuljetus: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi ja valitut alueet Uudellamaalla.