Sosa Pektiini xoco nappage X58 hyytelöimisaine 500 g

37,50 
75,00  /kg

Sosa on yksi maailman johtavista korkealaatuisten gastronomian, leivonnan ja jäätelön ainesosien valmistajista. Laadukkaiden erikoistuotteiden valikoimasta löytyy yli 3000 tuotetta: rakenneaineet, makeutusaineet, pakastekuivatut tuotteet, aromit- ja -vedet, tahnat ja pähkinät.

Käyttökohteet: Suklaa nappage/lasite, geelit maitotuotteista ja muista runsaasti kalsiumia sisältävistä raaka-aineista, pH >4 ja lisättyä sokeria väh. 50-60%. Soveltuu myös pakastettaviin ja sulatettaviin tuotteisiin.
Käyttöohje: sekoita sokerin kanssa, kiehauta ja lisää happo. Geeliytyy hitaasti, lopullinen geeliytyminen tapahtuu 24 tunnin aikana.

Energiaa 710 kJ / (170 kcal)
Rasvaa 0 g
josta tyydyttynyttä 0 g
hiilihydraattia 15 g
josta sokereita 15 g
ravintokuitua  52 g
proteiinia 8 g
suolaa  20,1 g

Sakeuttamisaine: amidoitu pektiini (E440ii) (Ranska), sokeri, stabilointiaine: dinatriumdifosfaatti (E450i), happamuudensäätöaine: trikalsiumfosfaatti (E341iii).

Päivitämme verkkokaupan tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosat aina myös myyntipakkauksesta.

Förtjockningsmedel: amiderat pektin (E440ii) (Frankrike), socker, stabiliseringsmedel: dinatriumdifosfat (E450i), surhetsreglerande medel: trikalsiumfosfat (E341iii).

Vi uppdaterar produktinformationen aktivt. Dessutom rekommenderar vi att alltid kontrollera informationen på förpackningen.

Valmistusmaa: Espanja

Tillverkad i Spanien

Säilytetään huoneenlämmössä.

Förvaras i rumstemperatur.

Samankaltaisia tuotteita

Gourmet Kauppa - Kulinaristin ruokaverkkokauppa

Gourmet Kauppa on korkealaatuisiin elintarvikkeisiin erikoistunut ruoan verkkokauppa. Löydät ruokaverkkokaupan valikoimasta laadukkaat ravintolatason raaka-aineet arkeen ja juhlaan. Tervetuloa ostoksille!

Tilaa tänään – toimitamme ostokset kotiovellesi heti seuraavana arkipäivänä! Kotiinkuljetus: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi ja valitut alueet Uudellamaalla.