Torres Cabernet Sauvignon Punaviinietikka 500ml

6,90 
13,80  /kg

Torres:n Cabernet Sauvignon punaviinietikassa hedelmäisyys, happamuus ja tammisuus ovat hienosti tasapainossa. Cabernet Sauvignon viinirypäleistä valmistettu punaviinietikka on kypsynyt 12 kuukautta tammitynnyrissä.

Sopii erinomaisesti maustamiseen ja kastikkeisiin.

Miguel A. Torresin luotsaama Torresin viinitalo on yksi maailman arvostetuimpia viinibrändejä. Perheyritys valmistaa myös oliiviöljyjä ja viinietikoita Katalonian alueella Espanjassa. Torres on tunnettu ammattitaidostaan ja laatuosaamisestaan, mikä näkyy öljyn ja viinietikan premium-laatuna.

Energiaa 40 kJ / (170 kcal)
Rasvaa 0g
josta tyydyttynyttä 0g
hiilihydraattia 10 g
josta sokereita 10 g
ravintokuitua 0 g
proteiinia 0 g
suolaa 0 g

Punaviinietikka. Sisältää SULFIITTEJA.

Päivitämme verkkokaupan tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosat aina myös myyntipakkauksesta.

Rödvinsvinäger. Innehåller SULFITER.

Vi uppdaterar produktinformationen aktivt. Dessutom rekommenderar vi att alltid kontrollera informationen på förpackningen.

Espanja

Säilytys kuivassa ja viileässä suojattuna valolta.

Bör förvaras svalt och torrt, skyddad mot ljus.

Samankaltaisia tuotteita

Gourmet Kauppa - Kulinaristin ruokaverkkokauppa

Gourmet Kauppa on korkealaatuisiin elintarvikkeisiin erikoistunut ruoan verkkokauppa. Löydät ruokaverkkokaupan valikoimasta laadukkaat ravintolatason raaka-aineet arkeen ja juhlaan. Tervetuloa ostoksille!

Tilaa tänään – toimitamme ostokset kotiovellesi heti seuraavana arkipäivänä! Kotiinkuljetus: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi ja valitut alueet Uudellamaalla.