Torres Eterno Extra Neitsyt Oliiviöljy 500ml

28,90 
57,80  /kg

Eterno Arbequina ekstra-neitsytoliiviöljy on palkittu useana vuotena hedelmäisestä maustaan. Siihen käytetyt oliivit valitaan tarkoin ja öljy puristetaan niistä mekaanisesti matalassa lämpötilassa. Öljyssä käytetään kahta eri oliivilajiketta: Arbquina 90% ja Robal 10%.

Täydellinen salaatteihin ja maustamiseen.

Miguel A. Torresin luotsaama Torresin viinitalo on yksi maailman arvostetuimpia viinibrändejä. Perheyritys valmistaa myös oliiviöljyjä ja viinietikoita Katalonian alueella Espanjassa. Torres on tunnettu ammattitaidostaan ja laatuosaamisestaan, mikä näkyy öljyn ja viinietikan premium-laatuna. Oliivisato kerätään käsin loka-marraskuun aikana ja oliivit viedään suoraan myllyyn, jossa öljy kylmäpuristetaan perinteisin menetelmin 24 h sisällä sadon keräämisestä.

Energiaa 3404 kJ / (828 kcal)
Rasvaa 92 g
josta tyydyttynyttä 14 g
hiilihydraattia 0g
josta sokereita 0g
ravintokuitua 0g
proteiinia 0g
suolaa 0g

Laadultaan korkealuokkainen oliiviöljy, joka on saatu suoraan oliiveista ja ainoastaan mekaanisin menetelmin.

Päivitämme verkkokaupan tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosat aina myös myyntipakkauksesta.

Olivolja av hög kvalitet som utvunnits direkt ur oliver och uteslutande genom mekaniska processer.

Vi uppdaterar produktinformationen aktivt. Dessutom rekommenderar vi att alltid kontrollera informationen på förpackningen.

Espanja

Säilytys kuivassa ja viileässä suojattuna valolta. Bör förvaras svalt och torrt, skyddad mot ljus.

Samankaltaisia tuotteita

Gourmet Kauppa - Kulinaristin ruokaverkkokauppa

Gourmet Kauppa on korkealaatuisiin elintarvikkeisiin erikoistunut ruoan verkkokauppa. Löydät ruokaverkkokaupan valikoimasta laadukkaat ravintolatason raaka-aineet arkeen ja juhlaan. Tervetuloa ostoksille!

Tilaa tänään – toimitamme ostokset kotiovellesi heti seuraavana arkipäivänä! Kotiinkuljetus: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi ja valitut alueet Uudellamaalla.