Leivo kotona ammattitason Valrhona-suklaalla! Maailmankuulut suklaat ovat ominaisuuksiltaan huippuluokkaa – ne toimivat erinomaisesti temperoituna ja sulavat uniikin muotonsa vuoksi nopeasti!
Valrhona Guanaja on vuonna 1986 kehitetty klassikko, joka muutti tumman leivontasuklaan historian.
-
- Kaakao on sekoitus eri alkuperämaista: Trinidad, Dominikaaninen Tasavalta, Jamaika, Ghana, Norsunluurannikko ja Madagaskar.
- Kaakaopitoisuus: 70%
- Sopii monenlaiseen leivontaan: kuorrutteisiin, konvehteihin, mousseihin, kreemeihin ja ganacheen sekä jäätelön ja sorbetin valmistukseen.
Ranskalainen Valrhona on maailmankuulu premium-suklaanvalmistaja, joka valmistaa korkealaatuisia ja vastuullisesti tuotettuja suklaatuotteita Tain-l’Hermitagen kaupungissa Ranskan Hermitagessa, lähellä Lyonin viininviljelyaluetta. Laadukkaat suklaat ovat erityisen suosittuja huippuravintoloiden keittioissä.
Vastuullisuus on Valrhonan toiminnan keskiössä: suklaissa käytetyt kaakaopavut on jäljitettävissä aina tuottajalle asti ja yrityksen tavoitteena on toimia hiilineutraalisti vuoteen 2025 mennessä.