Wiberg Grilli Argentiina Maustesekoitus 550 g / 1200 ml

23,80 
43,27  /kg

Grilli-Argentiina -maustesekoitus / Wiberg Rub

Maistuu voimakkaan hedelmäisesti paprikalta ja sipulilta, miellyttävästi pippurilta ja yrteiltä.

Grillaajan Wiberg Dry Rubit nyt Gourmet Kaupasta! Kokeile rub-maustamista näin: hiero mausteseos lihan pintaan mieluiten päivää ennen ja anna maustua kylmässä. Savusta liha kevyesti 80℃ lämmössä ja herkuttele.

Mausteiden ammattilainen WIBERG on ollut mukana gastronomian maailmassa vuodesta 1973. Itävaltalainen yritys valmistaa ensiluokkaisia mausteita luonnollisesti. Maustesekoituksissa käytetään vain aitoja mausteita, luonnollisia mausteuutteita ja  jalostamattomia suolalaatuja, kuten merisuolaa ja vuorisuolaa. Tuotteet eivät sisällä geneettisesti muunneltuja tai säteilytettyjä raaka-aineita.

Wiberg-mausteet tunnetaan korkeasta laadusta. Laadukas lopputuote edellyttää ensiluokkaisten raaka-aineiden hankintaa, joka on Wibergin ydinosaamisalueista. Raaka-aineiden tulee täyttää tarkat laatuvaatimukset, ennen kuin ne jatkokäsitellään ja pakataan.

Energiaa 1326 kJ (316 kcal)
Rasvaa 4,5 g
josta tyydyttynyttä 0,76 g
hiilihydraattia 42,9 g
josta sokereita 37,4 g
ravintokuitua 24,2 g
proteiinia 13,6 g
suolaa 0,13 g

Paprika, sipuli, valkosipuli, pippuri, kumina, oregano, chili, meirami, persilja, juustokumina, korianterinlehti.

Päivitämme verkkokaupan tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosat aina myös myyntipakkauksesta.

Paprika, lök, vitlök, peppar, kummin, oregano, chili, mejram, persilja, spiskummin, koriander blad.

Vi uppdaterar produktinformationen aktivt. Dessutom rekommenderar vi att alltid kontrollera informationen på förpackningen.

Itävalta / Österrike

Säilytys kuivassa ja viileässä.

Förvaras torrt och svalt.

Samankaltaisia tuotteita

Gourmet Kauppa - Kulinaristin ruokaverkkokauppa

Gourmet Kauppa on korkealaatuisiin elintarvikkeisiin erikoistunut ruoan verkkokauppa. Löydät ruokaverkkokaupan valikoimasta laadukkaat ravintolatason raaka-aineet arkeen ja juhlaan. Tervetuloa ostoksille!

Tilaa tänään – toimitamme ostokset kotiovellesi heti seuraavana arkipäivänä! Kotiinkuljetus: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi ja valitut alueet Uudellamaalla.