Wiberg Lammas Maustesuola 850 g / 1200 ml

19,30 
22,71  /kg

Lammas, maustesuola

Maistuu voimakkaasti valkosipulilta, sipulilta ja yrteiltä, lievästi kynteliltä.

Mausteiden ammattilainen WIBERG on ollut mukana gastronomian maailmassa vuodesta 1973. Itävaltalainen yritys valmistaa ensiluokkaisia mausteita luonnollisesti. Maustesekoituksissa käytetään vain aitoja mausteita, luonnollisia mausteuutteita ja  jalostamattomia suolalaatuja, kuten merisuolaa ja vuorisuolaa. Tuotteet eivät sisällä geneettisesti muunneltuja tai säteilytettyjä raaka-aineita.

Wiberg-mausteet tunnetaan korkeasta laadusta. Laadukas lopputuote edellyttää ensiluokkaisten raaka-aineiden hankintaa, joka on Wibergin ydinosaamisalueista. Raaka-aineiden tulee täyttää tarkat laatuvaatimukset, ennen kuin ne jatkokäsitellään ja pakataan.

Energiaa 569 kJ (135 kcal)
Rasvaa 2,2 g
josta tyydyttynyttä 0,38 g
hiilihydraattia 22,0 g
josta sokereita 20,6 g
ravintokuitua 4,8 g
proteiinia 4,4 g
suolaa 60,01 g

Luonnon kristallisuola, valkosipuli, sipuli, pippuri, kynteli, sokeri, persilja, rosmariini, timjami, oregano, rapsiöljy.

Päivitämme verkkokaupan tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosat aina myös myyntipakkauksesta.

Naturligt kristallsalt, vitlök, lök, peppar, kyndel, socker, persilja, rosmarin, timjan, oregano, rapsolja.

Vi uppdaterar produktinformationen aktivt. Dessutom rekommenderar vi att alltid kontrollera informationen på förpackningen.

Itävalta / Österrike

Säilytys kuivassa ja viileässä.

Förvaras torrt och svalt.

Samankaltaisia tuotteita

Gourmetkauppa.fi - Parhaat raaka-aineet kotiinkuljetuksella

Gourmet Kauppa toimittaa laadukkaat raaka-aineet ja ruokakassit kotiovellesi nopeasti ja turvallisesti. Valikoimasta löydät ravintolatason raaka-aineet arkeen ja juhlaan. Gourmet Kauppa on korkealaatuisiin elintarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppa kaikille ruoanlaitosta kiinnostuneille.