Gourmetkauppa
Gourmetkauppa.fi on uusi ruoan verkkokauppa. Säästä aikaa - tilaa ostokset kotiin!

Gourmetkauppa.fi - Uusi ruoan verkkokauppa

Gourmetkauppa on ruoan verkkokauppa kaikille ruoanlaitosta kiinnostuneille. Toimitamme ruokaostokset kotiovellesi pk-seudulla nopeasti ja turvallisesti. Toimitusalue: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen ja Kirkkonummi.

Gourmetkaupan takana toimii suomalainen yritys PNM Gourmet Oy. Olemme vuonna 1990 perustettu elintarvikkeiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut yritys. Asiakkaitamme ovat kotikokkien lisäksi tukkuliikkeet ja vähittäiskauppaketjut, ravintolat, hotellit sekä catering-palvelujen tuottajat. Toimitamme ammattitaidolla elintarvikkeita kokeille ja ravintolakeittiöihin. Nyt tilaat samat huippuraaka-aineet suoraan kotikeittiöösi.

Toimitamme korkealaatuisia elintarvikkeita alan johtavilta kansainvälisiltä toimijoilta sekä pieniltä tekijöiltä. Herkullinen valikoimamme tarjoaa kiehtovia makuelämyksiä niin arjen kuin juhlan ruokanautintoihin.

Erikoisuutemme ovat premium-elintarvikkeet maailmalta: laadukkaat lihat, öljyt, viinietikat, pastat, ankka- ja hanhituotteet, etanat, tryffelit, kakut sekä suklaat. Valikoimamme on kaikkea tätä ja paljon muuta: tuorepakattuina, säilykkeinä ja pakasteina sekä tukkupakkauksissa ammattikäyttöön että kuluttajille. Maahantuomme tuotteita mm. Ranskasta, Italiasta ja Espanjasta.

Toimitukset nopeasti ja turvallisesti

Koronaviruksen aiheuttamassa poikkeustilanteessa lisäsimme verkkokaupan valikoimaan arjen perustuotteita. Asiakkaiden ja työntekijöidemme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Ammattitaitoinen henkilökuntamme keräilee ja toimittaa tilaukset hygienisesti ja turvallisesti. Erikoistilanteessa pyrimme jättämään tilauksen oven taakse ilman lähikontaktia.