Gourmet Kauppa
Gourmetkauppa.fi on ruoan verkkokauppa kulinaristeille. Tilaa korkealaatuiset raaka-aineet kotiovelle helposti ja nopeasti.

Gourmet Kauppa - Kulinaristin ruokaverkkokauppa

Gourmet Kauppa on korkealaatuisiin elintarvikkeisiin erikoistunut ruoan verkkokauppa. Löydät ruokaverkkokaupan valikoimasta laadukkaat ravintolatason raaka-aineet arkeen ja juhlaan. Tervetuloa ostoksille!

Tilaa tänään – toimitamme ostokset kotiovellesi heti seuraavana arkipäivänä. Gourmet Kaupan toimitusalueena: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi sekä valitut alueet Uudellamaalla.

Gourmet Kaupan takana toimii suomalainen yritys PNM Gourmet Oy. Olemme vuonna 1990 perustettu elintarvikkeiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut yritys. Asiakkaitamme ovat kotikokkien lisäksi tukkuliikkeet ja vähittäiskauppaketjut, ravintolat, hotellit sekä catering-palvelujen tuottajat. Toimitamme ammattitaidolla elintarvikkeita kokeille ja ravintolakeittiöihin. Nyt tilaat samat huippuraaka-aineet suoraan kotikeittiöösi.

Toimitamme korkealaatuisia elintarvikkeita alan johtavilta kansainvälisiltä toimijoilta sekä pieniltä tekijöiltä. Herkullinen valikoimamme tarjoaa kiehtovia makuelämyksiä niin arjen kuin juhlan ruokanautintoihin.

Erikoisuutemme ovat premium-elintarvikkeet maailmalta: laadukkaat lihat, öljyt, viinietikat, pastat, ankka- ja hanhituotteet, etanat, tryffelit, suklaat sekä kahvit. Valikoimamme on kaikkea tätä ja paljon muuta: tuorepakattuina, säilykkeinä ja pakasteina sekä tukkupakkauksissa ammattikäyttöön että kuluttajille. Maahantuomme tuotteita mm. Ranskasta, Italiasta ja Espanjasta.

Toimitukset nopeasti ja turvallisesti

Asiakkaiden ja työntekijöidemme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Ammattitaitoinen henkilökuntamme keräilee ja toimittaa tilaukset hygienisesti ja turvallisesti. Erikoistilanteessa pyrimme jättämään tilauksen oven taakse ilman lähikontaktia.